-



Tar min dag lite snabbt.
Aa jag va hemma hos elli. Jag bestämde mig för och sova där igår kväll för vi va på nån liten fest i solna. Nära hem till henne ! :)
Jag vaknade nångång idag. Vet inte när. Övningskörde från solna hem till mig ! Första gången jag kör i stadstrafik och det gick så bra ! Det är så mycket lättare och göra på 90-vägar en 50 hela tiden. Aja sen fick jag reda på vad det är fel med min fot. AJ säger jag bara..

Nu ska jag titta film. Borsta tänderna och sen lägga mig och sova.

Imorgon. Då ska jag till frisören. Omg så kul ! har längtat jätte länge. Färgar håret imorgon , Vilken förg blir det ? ;) Svart ? Mörkbrunt ? Mellan blond ? JÄTTE blond ? BLÅTT ?! Ni får se ;) 

hissN & dissN




HELG - Så awesome, länktat hela veckan. Men vem har inte det ? ;) Men snart är det måndag, längtar grovt till måndag ! Ååh va kul det ska bli på måndag ! :D

MINA BRÖST - Okey nu tycker ni jag är töntig säkert. men dom har växt ! OMG jag trodde aldrig det skulle hända. Ni som har haft ätstörning/anorexia förstår mig ! Jag åt ner mig så jag va en planka och nu har jag gått upp en storlek ! OMG. Jag är fett glad !

VÄRME - Det börjar ju bli fett varmt ute nu! jätte skönt tycker jag ! Visst det anske regnar lite men det är ju fortfarande varmt ! Awesome tycker jag !



X PAPPA - Jag önska han bara försvann ur mitt liv . Låter hemskt, men han är alkohlist som ni vet ! Det har vart riktgt tufft den här veckan då han druckit jävligt mycket. Och hört många ord som inte kul att höra från sin pappa.
Jag hatar han.

X VÄRME - Nu blir det lite förvirrande här va ;) Nej men klart jag älskar att det är varmt, som jag sa. men det är för varmt att använda min mössa ! Och spm ni vet, jag älskar min mössa. 

X KILLAR - Nej inte helt x på dom. Klart alla älskar killar ? dom är ju helt underbara !
men nåt jag tycker är lågt. Typ när killar skriver på bilder , asså på tjejer bilder att dom är fula eller nåt sånt. 
Om ni inte hade tänkt kommentera nått snällt kan ni ju skita att kommentera ! Tjejer tar åt sig..
Ser folk som kommenterar så på bilder på fb. Jag säger inte att tjejer inte gör så men jag har bara sett killar som skrivit så än så länge..


puss för ikväll :*

fredag !

Fredag idag, jag känner mig sjuk och ska nog inte gå ut mer idag.. Är hellre hemma idag/kväll ist för att sabba hela helgen ! bra för min fot för att softa idag oxå. 
ska titta film nu och få i mig nått att äta, 
såhär ser jag ut idag.

Skit fot

Tjosan i trosan.

Preics spelat klar tv-spel. ÅÅh det är så kul, men jag blir för allvarlig. Blir så jävla sur när det går dåligt !

Idag har jag vart i solna hallen, träna ju barnen idag. Min fot är riktigt AJAJAJJ nu ! Dom på friidrotten tror jag kan fått en spricka i den , och alla säger jag borde ha kryckor men nää ! fy va fult..
Har gal1 ont när jag går och jag borde ju inte träna ungaran men aja. Värsta fall får jag röntga i helgen.
Aja ! 
Nu ska jag fixa litte middag 



Snabbt

Vart med Niklas idag , vi va hos mig , sen har jag vart hos mormor idag
Puss


Dagen

Blää, mår skit dåligt just nu..

Dagen , Åkte till skarpö vid 10 imorse. åte hem till mormor på skarpö och städade hennes tomt.. jätte tråkigt så jag orkade inte så jag solade isället.Fixa med min moppe idag oxå, trodde den var paj men nu funkar elstarten igen ! slipper kicka igång den. Sen vid halv 3 kom Frida och Oskar :) vi åkte hem till joppe och kolla på hans nya båt, trevlans. Sen fick vi ju igång moppen så jag och frida åkte lite moppe, haha låter weird att vi bara åkte rut men aah.
Sen åt vi middag sär ute. Grillade ! Mysigt.
Sen åkte jag hemmåt vid nån tid. Kommer inte ihåg !

Nu blire bilder

såhär ser jag ut idag / såg


sooool

frida och oskar

grillning !

Kvällen

Såg nyss att mitt blogg inlägg inte kom fram idag :s weird !

Jag kom hem för ett tag sen. Skulle ju sett på LMFAO idag men tror ni att vi kom in ? NEJ -.- 
Så Vi gick till max och käka lite , vi sat där typ1,5 timme och prata och så sen vi va alla trötta så alla åkte hem. Mysig kväll iaf antar jag. men hade verkligen velat se LMFAO..


Elli, Stella Och Sara :)


såhära såg / ser jag ut idag :)

@tuben

Mobil blogg
Sitter på tuben på väg hem , är i västra skogen just nu och , mobil blogg suger , bloggar när jag kommer hem sweeties :*


Kärlek genom pengar

idag var en riktigt knas dag. Fick ett gammalt psykbryt. Lixom aa. ska inte deppa i bloggen, för det är ju inge kul för er.
men min pappa tror det är för han dricker och allt det som jag blev så jävla less på och ja det klart det r en stor del varför jag bara blev ledsen och inte orka mer.
men det är så störande hur han kommer in i mitt rum hela tiden och säger hur mycket han älskar mig.. Skulle aldrig kunna säga det tillbaka så aah..
Och sen hur han kommer in och säger jag köper vad du vill till dig, asså vill jag ha en häst, köper han det till mig -.- Och det är ju inge kul. undrar vad han kommer köpa till mig imorgon.
sist var det en iphone 4s till mig..
aa. Gud jag orkar inte att han tror att jag blir glad och älskar honom om han köper grejer till mig. hur svårt är det att fatta att det jag vill ha är en nykter pappa..
herregud alltså.

Aja , inte deppa nu !
På fredag är det LMFAO på grönan. Såg det igår. Awesome ju! Jävlar vad många det kommer va på grönan. Känns som jag inte kommer komma in för sist jag skulle gå på konsert på grönan slutade dom släppa in! Aja , dit ska jag iaf ! :D



Valborg

Aa jag är jätte trött.
Vi va hos oskar igår, i sigtuna. Mitt i ingenstans .. alltå jag och elli. Vå sov där oxåå. Aa gick inte och la mig förens halv 5 imorse så jag är dö trött.
Kom hem till elli vid 10 imorse .. Vi gick upp 8 så blev inte mkt timmar. Men vi solade på ellis tak på förmiddagen , jag somna i solen, sköööönt. Sen sola vi i hennes trädgård till halv 4 :) Mysigt va ! :) 
Kom hem vid halv 6 , ska käka snart. Dö hungrig oxå !
Sen sova tidigt ikväll, jobbar imorgon !

Nu komemr dte bilder ! :)

på vääg

söta elli

trött oscar

soooolaa

RSS 2.0